Gast van de raad: 16 maart en 20 april

Geplaatst op donderdag 23 februari 2023

Heeft u vragen over wat de gemeenteraad zoal doet? Geeft u zich dan op voor Gast van de Raad op 16 maart of 20 april. In het Stadhuis maakt u kennis met het werk van de gemeenteraad en raadsleden. Daarnaast wordt u bijgepraat over de agenda van die avond. Het programma start om 18.45 uur en u kunt daarna de raadsvergadering geheel of gedeeltelijk bijwonen.


Wilt u gast van de raad zijn?
Meldt u aan via griffie@zaltbommel.nl en noem de datum van uw voorkeur.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.