Terugkoppeling raadsvergadering 9 februari

Geplaatst op donderdag 16 februari 2023

Donderdag 9 februari was de raadsvergadering van de gemeenteraad van Zaltbommel. Raadslid en oud-wethouder Adrie Bragt nam afscheid als raadslid. De heer Bragt was bijna vijf jaar raadslid, drie jaar commissielid en zestien jaar wethouder voor de gemeente Zaltbommel. Hij ontving van burgemeester van Maaren de gemeentepenning als blijk van waardering voor zijn betrokkenheid en inzet als gemeentebestuurder. Daarnaast zijn Mathilde de Hart, Henk Plessius en Adriaan Weijma benoemd tot raadslid en Niels Schoot tot plaatsvervangend burgerlid.

De vergadering
De raad vergaderde over het parkeerbeleid en het beleid is aangenomen. Vanaf juli 2023 geldt er een nieuw parkeerbeleid in de binnenstad van Zaltbommel. Ook zijn de motie AVRI oud-papier en diverse zienswijzen aangenomen.

Meer informatie?
Via zaltbommel.raadsinformatie.nl kunt u de stukken bekijken en de vergadering terugzien. De eerste volgende vergadering is de carrouselvergadering op 2 maart 2023. 

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.