Gast van de raad: 16 maart

Geplaatst op dinsdag 24 januari 2023

Nieuwsgierig naar de raad?
Heeft u vragen over wat de gemeenteraad zoal doet? Geeft u zich dan op voor het Gast van de Raad programma op donderdag 16 maart. In het Stadhuis van Zaltbommel maakt u kennis met het werk van de gemeenteraad en raadsleden. Daarnaast wordt u bijgepraat over de agenda van die avond:

  • Wat zijn de belangrijke onderwerpen?
  • Hoe komen ze op de agenda van de raad?
  • Wat is de rol van de raad als het besluit is genomen?

Het programma start om 18.45 uur en u kunt vanaf 20.00 uur de raadsvergadering geheel of gedeeltelijk bijwonen.

Wilt u ook gast van de gemeenteraad zijn?
Meldt u zich dan aan door een e-mail te sturen naar: griffie@zaltbommel.nl.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.