Bezoek gemeenteraad aan SACHEM Europe B.V.

Geplaatst op vrijdag 20 januari 2023

De gemeenteraad is donderdagavond op bedrijfsbezoek geweest bij SACHEM Europe B.V.

SACHEM ontwikkelt en produceert hoog zuivere fijnchemicaliën. De producten worden gebruikt in de productie van onder meer elektronica, kunststof, geneesmiddelen, cosmetica en papier.

De gemeenteraad kreeg een presentatie en rondleiding. Het was een interessante avond.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.