Raadsvergadering 15 december

Geplaatst op donderdag 8 december 2022

Op 15 december, vanaf 20:00, vindt de raadsvergadering plaats in het stadhuis aan de Markt, in Zaltbommel. De bespreekstukken zijn:

- Beleidsplan en beleidsregels Schuldhulpverlening Bommelerwaard 2023-2026

- Bestemmingsplan Waluwe III - fase 1

- Slotwijziging 2022

De rest van de agenda vindt u op NotuBiz (Deze link gaat naar een externe website). Hier kunt u te zijner tijd ook de vergadering live volgen of terugkijken.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.