Carrouselvergadering 1 december

Geplaatst op maandag 28 november 2022

Donderdagavond 1 december is de maandelijkse carrouselvergadering vanaf 20.00u in het Stadhuis aan de Markt in Zaltbommel. De agenda van de carrouselvergadering is als volgt:

Raadzaal

1. Verordening tot eerste wijziging van de APV Zaltbommel 2022

2. Verordening WMO/Jeugd

3. Beleidsplan en beleidsregels schuldhulpverlening

4. Kaderbrief 2024 GGD


Trouwzaal

1. Bestemmingsplan Waluwe III

2. Belastingverordeningen 2023

3. Vangnetregeling inflatie energie

Meespreken
U kunt in de carrouselvergadering op de geagendeerde onderwerpen meespreken. Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid om mee te spreken, meldt u zich dan aan met uw naam en telefoonnummer bij de gemeenteraadsgriffie via griffie@zaltbommel.nl.

U kunt de volledige agendastukken terugvinden op Notubiz (Deze link gaat naar een externe website). Hier kunt u tevens de vergadering live volgen of achteraf terugkijken.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.