Raadsvergadering 24 november

Geplaatst op dinsdag 22 november 2022

Op 24 november, vanaf 20:00, vindt de raadsvergadering plaats in het stadhuis aan de Markt, in Zaltbommel. De bespreekstukken zijn:

  • Vaststellen beleid huisvesting internationale werknemers gemeente Zaltbommel
  • Multifunctionele ontwikkeling op het perceel aan het sportpark De Watertoren te Zaltbommel

De rest van de agenda vindt u op NotuBiz (Deze link gaat naar een externe website). Hier kunt u te zijner tijd ook de vergadering live volgen of terugkijken.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.