Raadsvergadering 20 oktober

Geplaatst op donderdag 13 oktober 2022

Op 20 oktober, vanaf 20:00, vindt de raadsvergadering plaats in het stadhuis aan de Markt, in Zaltbommel. De bespreekstukken zijn:

- Definitief ontwerp lokaal energiebedrijf

- Gezondheidsnota Zaltbommel 2022-2025

- Vaststellen omgevingsvisie Bommelerwaard. 

De rest van de agenda vindt u op NotuBiz (Deze link gaat naar een externe website). Hier kunt u te zijner tijd ook de vergadering live volgen of terugkijken. 

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.