Begrotingsraad 3 november

Geplaatst op donderdag 13 oktober 2022

Donderdagavond 3 november is de begrotingsraad vanaf 16.00u in het Stadhuis aan de Markt in Zaltbommel. Tijdens de begrotingsraad zal de programmabegroting 2023-2026 worden gepubliceerd. Tevens worden voorafgaand aan de bespreking van de programmabegroting ook de algemene beschouwingen gehouden. Het programma is als volgt:

16.00 – 18.30 uur

Algemene beschouwingen raadsfracties

Fractie ZVV (13 min)
Fractie Christen Unie(10)
Fractie PvdA (9)
Fractie SGP (13)
Fractie CDA (9)
Fractie D66 (9)
Fractie VVD (11)
Fractie SP (9)
Fractie Groen Links  (9)
Fractie BVNL(9)

U kunt de algemene beschouwingen terugvinden op Notubiz (Deze link gaat naar een externe website) nadat ze zijn uitgesproken. 

- Pauze - 

20:00 - 23:00

Bespreken van de programmabegroting

U kunt de programmabegroting 2023-2026 hier (Deze link gaat naar een externe website) lezen. 

U kunt voorafgaand aan de vergadering de agenda inzien op NotuBiz (Deze link gaat naar een externe website). Via deze link kunt u ter zijner tijd ook de vergadering live volgen, of naderhand terugkijken. 

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.