Raadsvergadering bestuursakkoord 16 juni

Geplaatst op maandag 13 juni 2022

Update 14-06: De vergaderstukken behorende bij deze vergadering zijn gepubliceerd. 

Donderdagavond 16 juni is er een vergadering van de gemeenteraad van Zaltbommel. De vergadering vindt plaats in het Stadhuis aan de Markt in Zaltbommel. Deze gemeenteraadsvergadering wordt het bestuursakkoord gesloten door de partijen ZVV, SGP en VVD behandelt, alsmede de voordracht van vier wethouders.

Om 19.45 biedt de formateur overhandigt de formateur zijn verslag en het bestuursakkoord aan de voorzitter van de raad. Om 20.00u begint de reguliere vergadering. De agenda van de raadsvergadering is als volgt:

1. Opening
2. Vaststellen van de agenda
3. Voordracht kandidaat-wethouders
4. Benoeming wethouders
5. Beëdiging wethouders
6. Ontheffing vereiste van ingezetenschap dhr. G. van Leeuwen
7. Ontheffing vereiste van ingezetenschap mevr. K. Bouchtaoui
8. Bestuursakkoord 2022-2026
9. Sluiting

De volledige agenda, vergaderstukken en livestream zijn via onderstaande links terug te vinden. De publieke tribune is toegankelijk, maar houd u rekening met een hoge mate van belangstelling en slechts beperkte plek in het Stadhuis.

Zie ook: 

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.