Raadsvergadering 21 april geannuleerd

Geplaatst op dinsdag 19 april 2022

Vanwege een gebrek aan agendapunten komt de eerstvolgende gemeenteraadsvergadering van Zaltbommel te vervallen. De carrouselvergadering van begin juni is eenmalig verplaatst naar de woensdagavond. Daarmee ziet de vergaderplanning er in de komende periode als volgt uit:

  • Geannuleerd: Raadsvergadering op donderdag  21 april
  • Verplaatst:      Carrouselvergadering naar woensdag 1 juni

De volgende vergaderingen vinden als gepland plaats: 

  • Donderdag 9 juni – Raadsvergadering verbonden partijen
  • Donderdag 16 juni – Raadsvergadering (regulier)

Alle vergaderingen worden gehouden in het Stadhuis aan de Markt te Zaltbommel. Carrouselvergaderingen beginnen om 19.00u en raadsvergaderingen om 20.00u. De vergaderstukken en livestream van vergaderingen zijn t.z.t. te vinden op deze website. 

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.