Carrouselvergadering 7 april

Geplaatst op maandag 4 april 2022

Op donderdagavond 7 april is de carrouselvergadering van de gemeenteraad van Zaltbommel. De vergadering wordt gehouden op het Stadhuis aan de Markt. De vergaderstukken en de livestream zijn beschikbaar via onderstaande link.

De vergadering start om 19.00u. De agenda is als volgt:

  1. Opening
  2. Presentatie CIRTEX
  3. Informatienota evaluatie jaarwisseling
  4. Informatienota stand van zaken uitvoering huisvesting internationale werknemers
  5. Sluiting

Meespreken

U kunt in de carrouselvergadering op de geagendeerde onderwerpen meespreken. Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid om mee te spreken, meldt u zich dan aan met uw naam en telefoonnummer bij de gemeenteraadsgriffie via 14 0418 of griffie@zaltbommel.nl.

Zie ook:

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.