Gemeenteraad 30 maart (installatie nieuwe raad)

Geplaatst op maandag 28 maart 2022

Woensdagavond 30 maart is er een vergadering van de gemeenteraad van Zaltbommel. De vergadering vindt plaats in De Poorterij te Zaltbommel. De vergadering start om 20.00u en is te volgen via een livestream.

De agenda van de raadsvergadering is als volgt:

1. Opening
2. Vaststellen van de agenda
3. Installatie raadsleden periode 2022-2026
4. Gedragscode integriteit bestuurders Zaltbommel 2022
5. Vaststellen besluitenlijst vorige raadsvergadering
6. Sluiting

Let op: deze vergadering is in theater De Poorterij. Deze raadsvergadering zal voor het grootste deel in het teken staan van de installatie ven de nieuwe gemeenteraad. Publiek is welkom in de grote zaal van het theater.

Zie ook:

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.