Afscheid en installatie gemeenteraad

Geplaatst op maandag 21 maart 2022

UPDATE 22-03-2022 
De link naar de livestream is aangepast. De vergadering is live te volgen via YouTube. 
---

Vanwege de gemeenteraadsverkiezingen worden er in maart een tweetal bijzondere gemeenteraadsvergaderingen georganiseerd. 

  • Dinsdag 22 maart is de afscheidsraad. In deze vergadering wordt de rechtmatigheid van de verkiezingsuitslag besproken en afscheid genomen van niet terugkerende raadsleden. Ook worden de geloofsbrieven van de aankomende raadsleden gecontroleerd. 
     
  • Woensdag 30  maart is de installatieraad. De gekozen raadsleden leggen de eed of belofte af en worden formeel toegelaten tot de gemeenteraad.

Beide vergaderingen beginnen om 20.00u in De Poorterij. De vergaderingen zijn openbaar toegankelijk, de publieke tribune is open. Daarnaast is er op beide avonden een livestream waar de vergadering te volgen is. 

Zie ook:

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.