Zaltbommel lanceert Kieskompas

Geplaatst op donderdag 17 februari 2022

Op donderdag 17 februari lanceert de gemeente Zaltbommel de stemhulp Kieskompas. Kiezers en belangstellenden kunnen via de online stemhulp stellingen invullen en daarna bekijken welke partijen inhoudelijk het meest met hun mening overeenkomen. De stemhulp is online beschikbaar via de website van de gemeente. 

De 10 aan de gemeenteraadsverkiezingen deelnemende politieke partijen nemen alle ook deel aan het Kieskompas. De stellingen zijn onafhankelijk tot stand gekomen en ook de antwoorden zijn herleidbaar naar openbare bronnen. Daarmee biedt het Kieskompas de kiezer een volledig overzicht.

De gemeente biedt het Kieskompas aan als onderdeel van de gemeentelijke campagne 'beslis mee, stem!'. Naast de lancering van het Kieskompas volgen binnenkort nog filmpjes met de lijsttrekkers en een mediacampagne om mensen op te roepen te gaan stemmen.

Zie ook:

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.