Vervolg raadsvergadering op 3 februari

Geplaatst op maandag 31 januari 2022

De raadsvergadering van afgelopen donderdag is wegens de lange behandeling van de voorliggende agendapunten geschorst. A.s. donderdagavond 3 februari wordt de raadsvergadering hervat en behandelt de raad de resterende agendapunten.

De vergadering wordt hervat met de volgende resterende agenda: 

  • 20. Stedenbouwkundig plan Bossche Poort
  • 21. Actualisatie Notitie uitgangspunten RES Rivierenland
  • 22. Kadernota 2023 Avri
  • 23. Bergsche Maasveren
  • 24a. Motie vreemd aan de orde van de dag
  • 24. Vaststellen besluitenlijst vorige raadsvergadering
  • 25. Sluiting

De livestream en volledige stukken van de raad zijn beschikbaar via de app NotuBox of via onderstaande link. 

Zie ook:

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.