Extra carrouselvergadering 18 november

Geplaatst op dinsdag 16 november 2021

Op donderdagavond is een extra carrouselvergadering om te spreken over de nieuwe wet inburgering. Deze vergadering vindt plaats vanaf 20.00u.

Vanwege de ontwikkelingen rond het coronavirus wordt deze vergadering digitaal gehouden via Microsoft Teams. Meesprekers zijn welkom om zich aan te melden en deel te nemen aan het debat. U kunt zich aanmelden via griffie@zaltbommel.nl op het telefoonnummer 14 0418. 

Publiek kan de vergadering volgen via de livestream. 

Zie ook:

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.