Raadsvergadering 11 november

Geplaatst op donderdag 11 november 2021

De raadsvergadering van donderdagavond 11 november gaat over het gezamenlijke radenonderzoek 'Storten en Tekorten', een onderzoek n.a.v. de financiële tekorten bij het overdragen van de stortplaats aan de Provincie Gelderland. Daanaast is aan de agende toegevoegd een raadsvoorstel over voorbedrukte verkiezingsborden.

De raadsvergadering vindt plaats volgens de nieuwe coronavoorschriften, inclusief het inachtnemen van 1,5m afstand. Dat houdt concreet voor de vergadering en publiek in: 

  • Aanwezigen in de raadzaal houden 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Wegens ruimtegebrek in de raadzaal is het niet mogelijk om als publiek in de raadzaal aanwezig te zijn. Er wordt een scherm in een separate zaal opgesteld. Aanmelden hiervoor is verplicht via griffie@zaltbommel.nl tot uiterlijk 17.00 uur op dag van de vergadering.
  • De raadzaal is een publieke ruimte, dat houdt in dat een mondkapje bij het verplaatsen door het gebouw verplicht is . 
Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.