Begrotingsraad 4 november volgens nieuwe coronaregels

Geplaatst op woensdag 3 november 2021

De vergaderingen van de gemeenteraad van Zaltbommel verlopen met ingang van de Begrotingsraad op 4 november volgens de nieuwe coronavoorschriften van de Rijksoverheid. Dat houdt het volgende in:

  • De raads- en collegeleden houden 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Wegens ruimtegebrek in de raadzaal is het niet mogelijk om als publiek in de raadzaal aanwezig te zijn. Er wordt een scherm in een separate zaal opgesteld. Aanmelden hiervoor is verplicht via griffie@zaltbommel.nl tot uiterlijk 17.00 uur op dag van de vergadering.
  • Voor de vergadering van 4 november is een dringend advies om mondkapjes te dragen bij verplaatsing door het stadhuis. Voor latere vergaderingen zijn deze verplicht.

Er zijn in totaal 10 publieke plaatsen beschikbaar voor het volgen van de vergadering op een scherm. Hiervoor is de volgorde van aanmelding bepalend. Conform landelijke wetgeving is een CoronaCheck-bewijs niet noodzakelijk. Zonder aanmelding is geen toegang mogelijk. Van de vergaderingen van de raad is ook een livestream beschikbaar om de vergadering thuis te kunnen volgen. 

Zie ook

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.