Begrotingsraad 4 november

Geplaatst op maandag 1 november 2021

Op donderdagavond 4 november is de begrotingsraad van de gemeente Zaltbommel. De gemeenteraadsvergadering begint om 20.00u op het Stadhuis aan de Markt in Zaltbommel.

Tijdens de begrotingsraad vergadert de gemeenteraad over de begroting van de gemeente over 2022-2025. Tijdens de behandeling kan de raad ook nog wijzigingen aanbrengen. 

De algemene beschouwingen worden niet op deze avond gehouden. Deze heeft de raad al in het voorjaar behandeld. Wel vergadert de raad na de behandeling van de begroting over het Cultuur Centrum. Het college stelt de raad voor om een hybride cultuurcentrum te realiseren, deels op de Waluwe III en deels bij de Sint Maartenskerk. 

De stukken van de begroting en het cultuurcentrum zijn beschikbaar via onderstaande links. Ook de livestream is via onderstaande link te volgen.

Zie ook: 

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.