Week van de toegankelijkheid

Geplaatst op woensdag 13 oktober 2021

Vorige week was de week van de toegankelijkheid. Allerlei activiteiten door het hele land vroegen aandacht voor toegankelijke winkels, horeca, natuurgebieden, sportaccommodaties en stadscentra.

Raadsleden van Zaltbommel gingen op pad en ervaarden welke obstakels er zijn voor mensen met een beperking. De raadsleden maakten een wandeling met ervaringsdeskundigen, namen zelf plaats in een rolstoel en gingen in gesprek over vraagstukken rondom toegankelijkheid.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.