Raad Zaltbommel hervat reguliere vergaderwijze

Geplaatst op woensdag 13 oktober 2021

De gemeenteraad van Zaltbommel heeft wegens de landelijke coronaversoepelingen besloten de reguliere vergaderwijze te hervatten. Dat houdt in dat alle raadsvergaderingen en carrouselvergaderingen weer worden gehouden in het Stadhuis aan de Markt in Zaltbommel.

Als gevolg van deze versoepelingen zijn bezoekers en meesprekers weer welkom om de vergaderingen van de raad fysiek bij te wonen. Conform landelijke wetgeving is voor aanwezigen geen  aanmelding of CoronaCheck noodzakelijk. De livestream voor raadsvergaderingen en de audiostream voor carrouselvergaderingen blijven beschikbaar via de website van de gemeenteraad. Geïnteresseerden kunnen zo zelf kiezen op welke wijze zij een vergadering wensen te volgen.

De eerste reguliere vergadering is de carrouselvergadering van donderdag 21 oktober. De behandeling van de gemeentebegroting op donderdag 4 november is de eerstvolgende raadsvergadering die op reguliere wijze wordt georganiseerd.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.