Raadsvergadering 30 september

Geplaatst op donderdag 30 september 2021

Donderdag 30 september is de maandelijkse raadsvergadering. De vergadering begint om 20.00u en wordt gehouden op het Stadhuis aan de Markt. Op dit ogenblik is de pubieke tribune nog niet toegankelijk, u kunt de livestream volgen. 

De agenda van de raadsvergadering is als volgt:

1. Opening
2. In memoriam N. Zondag
3. Vaststellen van de agenda
4. Ingekomen stukken en mededelingen
5. Regionale samenwerking
6. Vragenhalfuur en andere rechten van de raadsleden

Hamerstukken
7. Hamerstukken (zie www.raadzaltbommel.nl)

Bespreekstukken
22. Vaststelling bestemmingplan Bruchem, Krangstraat
23. Vaststelling bestemmingsplan Nederhemert, Kapelstraat, De Meander
24. Voorlopig ontwerp Lokaal energiebedrijf
25. Bestuursrapportage 2021 Gemeente Zaltbommel
26. Beëindigingsovereenkomst geitenhouderij 2a Brakel
27. Vaststellen besluitenlijst vorige raadsvergadering
28. Sluiting

Meer informatie?

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.