Terugkijken presentatie gezamenlijk raadsonderzoek 'Storten en tekorten'

Geplaatst op dinsdag 14 september 2021

Op 13 september 2021 heeft onderzoeksbureau Necker van Naem het gezamenlijke raadzonderzoek naar de stortplaats van de Avri gepresenteerd. Deze digitiale presentatie is terug te zien op de website van de gemeente West Betuwe:

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.