Reces zomer 2021

Geplaatst op maandag 19 juli 2021

De gemeenteraad gaat vanaf 26 juli 2021 met reces. Dat houdt in dat gedurende de zomerperiode geen vergaderingen worden gehouden en geen beslissingen worden genomen door de gemeenteraad. Het reces overlapt met de schoolvakanties voor regio zuid. Het college van B en W is gedurende dezelfde periode met reces. Het reces loopt af op 6 september.

De eerstvolgende carrouselvergadering is op 16 september, en de eerstvolgende raadsvergadering op 30 september. In bijzondere gevallen kan de raad worden 'teruggeroepen van het reces'. Dit gebeurt alleen bij zeer dringende en spoedeisende noodgevallen. 

De gemeenteraad kan wel als gebruikelijk worden aangeschreven met ingekomen brieven of andere wijzen van communicatie. De gemeenteraadsgriffie is gedurende de zomerperiode bereikbaar. 

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.