Raadsvergadering 22 juli vervalt

Geplaatst op maandag 5 juli 2021

De raadsvergadering van 22 juli komt te vervallen. De voorliggende hamer- en bespreekstukken worden vervroegd behandeld in de raadsvergadering van 8 juli, waar tevens de perspectiefnota en jaarrekening van de gemeente Zaltbommel voorliggen. 

Reden voor het vervallen van de vergadering is dat er slechts één vergaderstuk was geagendeerd ter bespreking. De andere vergaderstukken zijn geagendeerd als hamerstuk. Daarmee was de agenda van de raadsvergadering van 22 juli dusdanig kort, dat is besloten beide vergaderingen te combineren. 

De eerstvolgende raadsvergadering na 8 juli is daarmee pas na het zomerreces, op 30 september 2021. De aangepaste vergadeagenda is via onderstaande link te bekijken.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.