Overzicht hamer- en bespreekstukken raad 22 juli

Geplaatst op dinsdag 29 juni 2021

Op donderdag 22 juli is er een reguliere raadsvergadering. De raad heeft de volgende stukken geagendeerd voor deze vergadering:

Hamerstukken

  • Coördinatieregeling huisvesting arbeidsmigranten, Molenstraat 24 Bruchem
  • Vaststelling bestemmingplan buitengebied Zaltbommel, herziening Maas-Waalweg 15 Zuilichem 
  • Vaststelling bestemmingplan Aalst, Prins Hendrikstraat 3b 
  • Nota bodembeheer en bodemkwaliteitskaart incl. PFAS 
  • Verordening beslistermijn schuldhulp 

Bespreekstukken

  • Woonvisie Bommelerwaard 2021-2025 

De definitieve agenda voor de raadsvergadering zal omstreeks 8 juli gepubliceerd worden op het raadsinformatiesysteem. Deze vergadering wordt fysiek gehouden op het Stadhuis aan de Markt te Zaltbommel. 

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.