Politieke talenten ontvangen certificaat van burgemeester

Geplaatst op dinsdag 22 juni 2021

Burgemeester Van Maaren heeft afgelopen week aan 11 politieke talenten een certificaat ‘politiek actief’ uitgereikt. Dit certificaat is het slot van een cursus georganiseerd door de gemeente Zaltbommel ter voorbereiding van de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

In vijf bijeenkomsten hebben de politieke talenten zich verdiept in de gemeentelijke politiek. Zo leerden ze welke instrumenten een gemeenteraad tot zijn beschikking heeft, kregen ze een inkijk in het politieke ambacht en verdiepten ze zich tevens hoe besluitvorming in een gemeente plaatsvindt. De talenten zijn ook met elkaar in debat gegaan tijdens een debattraining en ontvingen een masterclass gemeentefinanciën van wethouder Zondag.

Met de uitreiking van de certificaten kwam de cursus politiek actief tot een einde. Volledig voorbereid kunnen de talenten nu voor zichzelf bepalen of zij de politieke arena willen betreden

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.