Agenda carrouselvergadering 24 juni

Geplaatst op maandag 21 juni 2021

Donderdag 24 juni a.s. is een carrouselvergadering van de gemeenteraad van Zaltbommel gepland. De vergadering start om 19.00u. Vanwege de maatregelen rondom de aanpak van het coronavirus vindt de carrouselvergadering digitaal plaats. De vergadering is te volgen via livestream (Deze link gaat naar een externe website).

De agenda is als volgt:

Sessie Raadzaal

1. Nota bodembeheer en bodemkwaliteitskaart incl. PFAS
2. Ingegraal huisvestingsplan (presentatie)
3. Onderzoek rekenkamercommissie naar meldingen in openbare ruimte
4. Verordening beslistermijn schuldhulpverlening

Sessie Trouwzaal

1. Coördinatieregeling huisvesting arbeidsmigranten Molenstraat 24, Bruchem
2. Vaststelling van bestemmingsplan buitengebied Zaltbommel, herziening Maas-Waalweg 15, Zuilichem
3. Vaststelling bestemmingplan Aalst, Prins Hendrikstraat 3b
4. Woonvisie Bommelerwaard 2021-2025

Meespreken

U kunt in de carrouselvergadering op de geagendeerde onderwerpen meespreken. Wegens de maatregelen ter bestrijding van Covid-19 denken wij graag met u mee wat de beste wijze van inspreken voor u is. Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid om mee te spreken, meldt u zich dan aan met uw naam en telefoonnummer bij de gemeenteraadsgriffie via 14 0418 of griffie@zaltbommel.nl.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch.  Combined ShapeCreated with Sketch.