Raadsvergaderingen Zaltbommel vanaf juli fysiek

Geplaatst op woensdag 9 juni 2021

De gemeenteraad van Zaltbommel gaat weer deels fysiek vergaderen in het Stadhuis aan de Markt in Zaltbommel. Vanaf de raadsvergadering van 8 juli zullen de raadsleden hun plaatsen in de raadzaal innemen. 

Aanleiding voor het hervatten van het fysiek vergaderen is de daling van het risiconiveau in het Coronadashboard (Deze link gaat naar een externe website)van de Rijksoverheid. De wijziging gaat nog niet direct in, de vergaderingen op 10 juni en 17 juni zullen nog op digitale wijze plaatsvinden. Ook voor  carrouselvergaderingen zullen de raads- en burgerleden nog vanuit huis vergaderen. 

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.