Livestream digitale bijeenkomst over Hugo de Groot

Geplaatst op donderdag 18 maart 2021

U kunt de livestream over Hugo de Groot volgen via onderstaande link:
https://zaltbommel.notubiz.nl/vergadering/839196/Lezing%20Hugo%20de%20Groot%20%2018-03-2021 (Deze link gaat naar een externe website)

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.