Themacarrousel over de omgevingswet op 11 maart

Geplaatst op woensdag 10 maart 2021

Donderdag 18 maart vergadert de gemeenteraad van Zaltbommel in een extra bijeenkomst over de kernopgaven omgevingsvisie Bommelerwaard.

De vergadering begint om 20.00u en wordt op digitale wijze georganiseerd. Wegens de maatregelen ter bestrijding van Covid-19 is de publieke tribune niet toegankelijk, u kunt de vergadering volgen via livestream (Deze link gaat naar een externe website)

De agenda van de carrouselvergadering is als volgt;

1. Thema klimaat, duurzaamheid en landschap
2. Thema landbouw, economie en cultuurhistorie
3. Thema milieu, gezondheid en leefbaarheid
4. Thema wonen, welzijn en voorzieningen
5. Metavragen / overige reacties op de omgevingsvisie

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.