Carrouselvergadering 11 februari verplaatst

Geplaatst op donderdag 11 februari 2021

De carrouselvergadering van vanavond (11 februari) wordt verplaatst naar een andere datum en gaat vanavond helaas niet door. Zodra er een nieuwe datum bekend, ontvangt u daar via deze website of het raadsinformatiesysteem bericht. 

Onze excuses voor het ongemak. 

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.