Afscheid Kees Metz

Geplaatst op donderdag 26 november 2020

Op donderdag 26 november heeft raadslid Metz afscheid genomen van de gemeenteraad van Zaltbommel. De beelden van dit afscheid zijn beschikbaar via de opname in het raadsinformatiesysteem. (Deze link gaat naar een externe website)

Zijn (oud) collega's namen tevens een boodschap voor hem op. Bekijk hieronder het filmpje.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.