Begrotingsraad

Geplaatst op maandag 26 oktober 2020

Donderdag 5 november is de raadsvergadering over de begroting van de gemeente Zaltbommel. De vergadering begint om 19.00u in het Stadhuis aan de Markt en wordt uitgezonden via livestream. Vanwege de maatregelen ter bestrijding van Covid-19 is de vergadering voor publiek alleen online te volgen. 

De agenda van deze vergadering is als volgt:

1. Opening
2. Vaststellen van de agendatea
3. Ingekomen stukken en mededelingen
4. Regionale samenwerking / Gemeenschappelijke regelingen
5. Vragenhalfuur en andere rechten van de raadsleden

Besluitvorming/stemming
6. Parapluplan verkamering wonen

Debat
7. Kaders herontwikkeling locatie Akwamarijn
8. Actualisatie Grondexploitaties per 31 december 2019
9. Programmabegroting gemeente Zaltbommel 2021-2024

10. Vaststellen besluitenlijst van de vorige raadsvergadering 
11. Sluiting

Meer informatie?

De begroting is te downloaden op de website van de gemeenteraad. Ook de livestream en volledige agenda van de raadsvergadering vind u op de website, www.raadzaltbommel.nl.

Zie ook

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.