Wijziging agenda begrotingsraad

Geplaatst op vrijdag 16 oktober 2020

De agenda van de begrotingsraad van 5 november 2020 is aangepast. De vergadering zal beginnen om 19.00u op het Stadhuis aan de Markt. De vergadering vindt op fysieke wijze plaats en wordt uitgezonden via livestream. Door de maatregelen rondom het coronavirus is het ook bij deze vergadering niet mogelijk voor publiek om fysiek aanwezig te zijn. 

Naast het gewijzigde aanvangstijd zijn er twee onderwerpen aan de agenda toegevoegd, die zijn verplaatst van de vervallen vergadering in oktober naar de begrotingsraad. De voorliggende inhoudelijke stukken bij deze vergadering zijn daarmee:

Hamerstukken

  • Parapluplan verkamering wonen

Bespreekstukken

  • Kaders herontwikkeling locatie Akwamarijn - De Ring, Thorbeckestraat Zaltbommel
  • Actualisatie grondexploitaties per 31 december 2019
  • Programmabegroting gemeente Zaltbommel 2021 - 2024

Zie ook

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.