Raadsvergadering 29 oktober vervalt

Geplaatst op vrijdag 16 oktober 2020

De raadsvergadering van donderdag 29 oktober is vervallen. De onderwerpen die als hamer- of bespreekstuk op de agenda stonden worden verplaatst naar de raadsvergadering van 5 november.

Het gaat hierbij over een verplaatsing van de volgende onderwerpen:

  • Parapluplan verkamering wonen (hamerstuk)
  • Kaders herontwikkeling locatie Akwamarijn (bespreekstuk)

Begroting gemeente Zaltbommel 2021

Naast de verplaatste agendapunten wordt tijdens de raadsvergadering van 5 november de begroting van de gemeente Zaltbommel 2021 behandeld. Deze raadsvergadering begint om 19.00u in het Stadhuis aan de Markt te Zaltbommel en is te volgen via livestream.

Zie ook:

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.