Raadscolumn: "Wees loyaal, koop lokaal"

Geplaatst op donderdag 8 oktober 2020

Kent u die slogan? Juist in een tijd van allerlei corona-maatregelen is het belangrijk om de plaatselijke ondernemer te steunen. De leefbaarheid van de stad of van één van de kernen wordt o.a. bepaald door de voorzieningen die er zijn. Hoe meer voorzieningen er zijn in een dorp of stad, hoe groter de leefbaarheid en aantrekkelijkheid van een kern.

Daarom, in moeilijke tijden: steun de plaatselijke ondernemer en de winkelier van hier. Hij heeft je steun zo hard nodig. Shop daarom niet onnodig buiten de gemeente of online, maar laat zien dat ook de lokale ondernemer je hart heeft.

Al te vaak moet een ondernemer stoppen doordat de klandizie terugloopt en hij de deuren dan noodgedwongen moet sluiten. Dat is niet goed voor de leefbaarheid.

Daarom geldt ook voor de stad Zaltbommel en voor alle 10 de kernen: Wees loyaal, koop lokaal. En steun onze winkeliers. Het komt de leefbaarheid van onze gemeente ten goede. Doet u mee?

Zorg dat het hart van de gemeente Zaltbommel blijft kloppen! Dus: Doe zaken in de buurt, winkel in de buurt, eet in de buurt en geniet van je buurt. Laten we zuinig zijn op wat we hebben.

We moeten onze naaste liefhebben als onszelf. En in dit geval betekent dit ook zorg voor onze naaste en voor onze plaatselijke ondernemer. Hij is er voor u! Hij kan uw steun in deze tijd zo goed gebruiken! Investeer daarom zoveel mogelijk in uw eigen kern. 

Wim van der Toorn 
Fractie SGP

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.