Carrouselvergadering 8 oktober

Geplaatst op maandag 5 oktober 2020

Woensdag 8 oktober a.s. is de maandelijkse carrouselvergadering vanaf 19.00u. Vanwege de maatregelen rondom de aanpak van het coronavirus vindt de carrouselvergadering digitaal plaats. De vergadering is te volgen via livestream op www.raadzaltbommel.nl

De agenda is als volgt:

1. Burgerinitiatief verkeersveiligheid Bruchem-Kerkwijk
2. Personen met verward gedrag
3. Kaders herontwikkeling locatie Akwamarijn-De Ring
4. Parapluplan verkamering wonen

Meespreken

U kunt in de carrouselvergadering op de geagendeerde onderwerpen meespreken.. Wegens de maatregelen ter bestrijding van Covid-19 denken wij graag met u mee wat de beste wijze van inspreken voor u is.

Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid om mee te spreken, meldt u zich dan aan met uw naam en telefoonnummer bij de gemeenteraadsgriffie via 14 0418 of griffie@zaltbommel.nl.18 of griffie@zaltbommel.nl.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.