Ingetrokken nota parkeerbeleid

Geplaatst op donderdag 10 september 2020

Voor de carrouselvergadering van donderdagavond 10 september is het raadsvoorstel Parkeerbeleid binnenstad Zaltbommel door het college ingetrokken. Daardoor is de agenda van de carrouselvergadering licht gewijzigd. 

De volledige agenda van de carrouselvergadering is terug te vinden in het raadsinformatiesysteem (Deze link gaat naar een externe website). Doordat het agendapunt parkeerbeleid is komen te vervallen, is de toelichting van het Stadskasteel verplaatst naar 19.45.

Ingetrokken voorstellen

Omdat een raadsvoorstel formeel eem vpprstel van het college van B&W aan de gemeenteraad is, kan het college een voorstel ook intrekken. De verwachting is dat het voorstel alsnog wordt behandeld later in het najaar van 2021.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.