Vergaderschema restant 2020

Geplaatst op donderdag 20 augustus 2020

Vanaf september houdt de gemeenteraad elke twee weken een formele vergadering. Wegens de maatregelen ter bestrijding van Covid-19 zijn deze vergaderingen vooralsnog niet toegankelijk voor publiek, maar alleen te bekijken via de livestream op www.raadzaltbommel.nl. 

Meesprekers voor de carrouselvergaderingen kunnen zich wel opgeven en onder voorbehoud van coronamaatregelen meespreken bij de vergadering. Opgeven voor meespreken kan uiterlijk 24u vooraf via griffie@zaltbommel.nl of via telefoonnummer 14 0418.

Het vergaderschema voor de rest van 2020 is als volgt:

Carrouselvergaderingen

• 10 september
• 08 oktober
• 12 november
• 03 december

Raadsvergaderingen

• 24 september
• 29 oktober
• 26 november
• 17 december

De agenda van een vergadering wordt uiterlijk de week voorafgaand aan de vergadering openbaar gemaakt op de website van de raad. Voor meer informatie over het functioneren van de raad kunt u contact opnemen met de griffie via eerder genoemd mailadres of telefoonnummer.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.