Zomerreces 2020

Geplaatst op maandag 13 juli 2020

Vanaf maandag 13 juli begint het politieke reces. De vergaderingen van de raad worden hervat vanaf eind augustus. De eerstvolgende vergaderingen vinden plaats op:

  • Donderdag 03 september - Beeldvormende bijeenkomst 
  • Donderdag 10 september - Carrouselvergadering
  • Donderdag 24 september - Gemeenteraadsvergadering 

De agenda’s van deze bijeenkomsten worden vastgesteld tijdens de presidiumvergadering van maandagavond 31 augustus. Gedurende het reces kunt u nog steeds contact opnemen met de raad of de gemeenteraadsgriffie. Ingekomen stukken en vragen worden als gebruikelijk verwerkt.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.