Voorjaarsnota 9 juli

Geplaatst op donderdag 9 juli 2020

Op donderdagavond 9 juli vergadert de gemeenteraad over de jaarrekening van de gemeente Zaltbommel (hamerstuk), de financiën van de Poorterij en de Perspetiefnota. 

De vergadering is live te volgen via het raadsinformatiesysteem. De verschillende bijdragen van de raadsfracties worden na het uitspreken ook geplaatst onder de vergaderstukken van de perspectiefnota. Zie hieronder voor de directe links. 

Op Twitter is de vergadering te volgen via korte updates. Volg hiervoor het raadsaccount @raadzaltbommel.

Bijdrages eerste termijn

Gebruik onderstaande links voor het raadplegen van de eerste termijn over de perspectiefnota van de verschillende raadsfracties:

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.