Publieke tribune vooralsnog niet toegankelijk

Geplaatst op woensdag 1 juli 2020

De publieke tribune bij raads- en carrouselvergaderingen blijft wegens de coronamaatregelen niet toegankelijk. Voor meesprekers en journalisten wordt een uitzondering gemaakt. 

Ook na de versoepelingen van 1 juli is het nog niet mogelijk de publieke tribune voor raads- en carrouselvergaderingen te openen. De afstandsverplichting biedt nog onvoldoende ruimte in het Stadhuis om bezoekers van buiten toe te laten. Alle vergaderingen worden nog openbaar gestreamd via het raadsinformatiesysteem op https://zaltbommel.raadsinformatie.nl. 

Uitzondering voor meesprekers en journalisten

Tijdens carrouselvergaderingen kunnen inwoners en belanghebbenden meespreken. Daarbij is het onder (onder voorbehoud van de agenda) ook weer mogelijk om fysiek te meespreken. We kijken graag met u naar de mogelijkheden, neemt u hierover contact op met de griffie. Meesprekers zijn alleen aanwezig bij het agendapunt waarover zij meespreken. 

Ook voor journalisten maken we een uitzondering. Wanneer zij zich vooraf aanmelden kan er een beperkt aantal journasliten  aanwezig zijn tijdens vergaderingen. Bij zeer drukke agenda's of vergaderingen zoals de voorjaarsnota, is het mogelijk dat vergadering dient te worden gevolgd vanuit een andere ruimte. Ook hierover kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden. 

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.