Wijzigingen locatie / aanvangstijdstip vergaderingen

Geplaatst op woensdag 17 juni 2020

Het bestuur van de gemeenteraad (presidium) heeft enkele wijzigingen aangebracht in aankomende raads- en carrouselvergaderingen. Hieronder staat een opsomming van de wijzigingen. 

Wijziging vergaderlocatie 11 juni

De carrouselvergadering van 18 juni is gewijzigd naar een fysieke vergadering in het Stadhuis aan de Markt. Daarbij gelden dezelfde omstandigheden als bij andere fysieke vergaderingen, namelijk geen publieke tribune(met uitzonder van pers en meesprekers die zich aanmelden) en een livestream via het RIS, 

Wijziging aanvangstijdstip 9 juli 

De raadsvergadering over de voorjaarsnota begint op een eerder tijdstip. Het nieuwe aanvangstijdstip is 16.00u in de middag. Er zal tijdens de vergadering een eetpauze worden ingelast. 

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.