Ingelaste carrouselvergadering over de Poorterij op 2 juli

Geplaatst op woensdag 17 juni 2020

Er is een extra ingelast overleg inzake de Poorterij op donderdagavond 2 juli. De raad zal hier haar voorbereidende beraadslagingen doen over een stuk rondom de Poorterij. De intentie is om dit stuk op 9 juli tijdens de gemeenteraadsvergadering ter besluitvorming voor te leggen. 

Vergadering via Microsoft Teams

De ingelaste vergadering van 2 juli gaat enkel over dit onderwerp en zal digitaal plaatsvinden via Microsoft Teams. Zoals gebruikelijk wordt de vergadering uitgezonden via livestream. Omdat het een digitale vergadering betreft, is er geen publieke tribune beschikbaar. 

Overzicht overige vergaderingen

Door dit ingelaste overleg vinden er de komende periode veel verschillende vergaderingen plaats. Hieronder een kort overzicht:

  • 18 juni (fysiek) - Themacarrouselvergadering over jaarrekeningen en begrotingen
  • 25 juni (fysiek) - Gemeenteraadsvergadering regulier 
  • 02 juli (digitaal) - Carrouselvergadering over de Poorterij 
  • 09 juli (fysiek) - Gemeenteraadsvergadering voorjaarsnota 
Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.