Hervatten fysiek vergaderen

Geplaatst op donderdag 4 juni 2020

De gemeenteraad hervat haar fysieke vergaderingen vanaf juni. De raadszaal is aangepast om te voldoen aan de aanvullende voorschriften ter bestrijding van Covid-19.

De volgende vergaderingen zullen op fysieke wijze plaatsvinden:

  • Carrouselvergadering van 11 juni
  • Raadsvergadering van 25 juni
  • Raadsvergadering van 9 juli

Er wordt bij wijze van uitzondering nog een digitale carrouselvergadering georganiseerd op 18 juni voor de behandeling van begrotingen en jaarstukken van de diverse verbonden partijen en de jaarstukken van de gemeente Zaltbommel.

Voor fysieke vergaderingen geldt nog steeds dat er onvoldoende ruimte is voor een publieke tribune. De vergaderingen worden uitgezonden via livestream. Een uitzondering wordt gemaakt voor leden van de pers. Zij kunnen uiterlijk 24 uur vooraf via griffie@zaltbommel.nl aangeven dat zij aanwezig wensen te zijn bij de vergadering. Vol is vol. Tijdens carrouselvergaderingen kan er plaats worden genomen in de vergaderzaal zelf. Tijdens raadsvergaderingen wordt de naburige trouwzaal ingericht als ruimte om de vergadering in te volgen

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.