Vergaderingen t/m 14 mei digitaal

Geplaatst op woensdag 22 april 2020

De vergaderingen van de gemeenteraad, inclusief de carrouselvergaderingen worden in ieder geval tot en met 14 mei 2020 op digitale wijze gehouden. Op een later moment bepaald de raad over de wijze van vergaderen na deze datum. Omdat raads- en burgerleden inloggen vanuit huis is het niet mogelijk om vergaderingen bij te wonen. Wel zijn er een aantal aanvullende maatregelen genomen om de openbaarheid van vergaderingen te garanderen:

  • Alle raads- en carrouselvergaderingen worden live en voorzien van beeld en audio uitgezonden via ons raadsinformatiesysteem (Deze link gaat naar een externe website). Geïnteresseerden kunnen vergaderingen hier volgen en terugkijken. 
  • Meespreken in de carrouselvergadering is mogelijk, de raad biedt meesprekers de mogelijkheid om via hetzelfde platform als de raads- en burgerleden in te loggen. Ook is het mogelijk om bijdragen op schrift te delen en staan wij open voor andere suggesties vanuit de meesprekers zelf. 
  • De uitslagen van (digitale) stemmingen tijdens vergaderingen worden direct na afloop van de stemming geplaatst op het raadsinformatieportaal.

Voor meer informatie over de digitale wijze van vergaderen kunt u contact opnemen met de griffie.  

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.