Meespreken tijdens de coronacrisis

Geplaatst op woensdag 22 april 2020

De gemeenteraad biedt tijdens reguliere carrouselvergaderingen de mogelijkheid om bij agendapunten mee te spreken. Ook nu veel vergaderingen wegens het coronavirus op afstand worden gehouden, blijft de mogelijkheid voor meespreken bestaan. Daarvoor zijn een aantal mogelijkheden:

  • Meespreken op digitale wijze, via videobellen met Microsoft Teams
  • Meespreken op schrift, door het delen van een schriftelijke bijdrage
  • Meespreken op andere wijze, neem hiervoor contact op met de griffie

De griffie helpt u graag om meespreken in deze bijzondere periode mogelijk te maken. Neem voor meer informatie contact op via griffie@zaltbommel.nl.

Aanmelden voor meespreken blijft verplicht. U dient 24 uur voor een vergadering aan te geven of u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid mee te spreken, voorzien van contactgegevens en het betreffe

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.