Carrouselvergadering 8 april live via videoconferencing

Geplaatst op maandag 6 april 2020

De carrouselvergadering van woensdag 8 april gaat door via videobellen. De raads- en burgerleden loggen vanuit huis in om aan de vergadering deel te nemen. Er is een live registratie van het videobellen beschikbaar via het raadsinformatiesysteem van de gemeente Zaltbommel. De volgende onderwerpen staan op de agenda:

• Startnotitie Bossche Poort
• Beleid Huisvesting arbeidsmigranten gemeente Zaltbommel 2019 (wijziging 23 april 2020)
• Verruiming beleid ‘Huisvesting arbeidsmigranten gemeente Zaltbommel 2019’ tijdens coronacrisis.
• Nota reserves en voorzieningen 2020

Meespreken
U kunt in de carrouselvergadering op de geagendeerde onderwerpen meespreken. Wegens de digitale beraadslagingen zal de meespraak via een schriftelijke ronde plaatsvinden. Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid om mee te spreken, meldt u zich dan aan met uw naam en telefoonnummer bij de gemeenteraadsgriffie via 14 0418 of griffie@zaltbommel.nl.

Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. Path 2Created with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. icon-facebookCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. ShapeCreated with Sketch. common-search-lookup-glyphCreated with Sketch. icon-twitterCreated with Sketch. Path 2Created with Sketch. logo-square-white logo-square printvolume-down - FontAwesomeCreated with Sketch. Combined ShapeCreated with Sketch.